Ambrossia Kızlar çok trend zayıflamaya destekli bir kahve var alıp denemek iyi yorum kadar kötü yorumda çok okudum uyuşma çarpıntı yaptığıyla ilgili kullanan var mı acaba aranızda?
derinsmayko Ambrossia bende içtim o kahveden bende çarpıntı falan olmadı ben 10 buçuk 11 gibi kahvaltımı edip öğlen ½ gibi kahveyi içiyordum akşama kadar hem iştah kapattı hemde çok susattı
irosiva Ben kullanıyorum 4 gündür bende sorun yok 4 günde 2 kilo verdim iştah kapatıp bol su içirtiyo ağızda kuruluk yapıyo
cetnaysegul irosiva hangi saat diliminde içiyorsunuz kahveyi ? Ben genelde akşamları çayın yanına çok fazla şeyler yiyorum sabah kahvaltıyı çok yaptığım söylenemez akşam üzeri mi içsem kahveyi diye düşünüyorum
irosiva cetnaysegul hangi öğünde daha çok yediği iz önemli değil ben sabah 8 9 arası içiyorum akşam yatana kadar tutuyor kahvaltı bende sevmiyorum yemiyorum zaten akşam da ekstra kendim dikkat ederek porsiyon kontrolü yaparak ve kalori açığı oluşturarak yiyorum
irosiva Beyzanrrrr 1 kutu bitirdim sağlık açısından bir sorun yaşamadım fakat kutunun sonunda doğru ilk zamanlardaki gibi etki etmiyor yani iştah kapanması bağırsak çalışması anlamında bıraktığım anda geri aldım verdiğim 2.5 kiloyu 😂😂