Sudenurr Bebeğim 5 aylık doktorumuz tadımlara başla gelişimi iyi dedi sütlü pirinçli mama verebilirsin demişti tarhana çorbası yapsam 1 tatlı kaşığı versem sıkıntı olurmu sizce siz verdiniz mi tatması için?
Deletedmom117 Sudenurr bence ver ben vermedim yemiyr oğlum her yemeği yiyot ama tarhana yemiyor başlat bilsin tadını
EzoAlvina Sudenurr buna benzer bi hikayeyi seneler önce yaşadım. Halam çocuğu için yemek sularından böyle bi tadımlık versem olur mu diye sordu doktorun cevabı yanına da bi soğan kır olmuştu 😂 bu işin espirisi tabii ama bence birden o tarz şeyler verme ağır gelebilir hafif hafif daha sonra tabii tarhana çok faydalı ama birden o tada geçişi rahatsız edebilir Ufaklığı
Duruonur Sudenurr doktor bana 6.aydan snra ver tarhana demişti.dha erken bence verme,şimdilik havuç,patates,elma,armut gibi daha sindirimi kolay tadımlar yaptırabilirsin.
Sudenurr nilbuglem öyle yapıyorum bende ama denesek mi Die düşündüm bizim yeidğimz gibi değil ona salçasız ve yağsız yapcam
Bernaebu Sudenurr bebegim 5 ay 9 gunluk suan tarhana pisiriyorum 🤣 ama biz radimlari fectik sebze corbasi falanda yedik degisikluk olsun dedim
Ykarakus Sudenurr bebekler için özel tarhanalar var baharatsız onlardan verebilirsin salçasız tuzsuz pişir ondan ver bizim ki 5 aylıkken içmeye başladı şimdi 7,5 aylık çok severek içiyor