annekadin21 Sis-01 6 7 aylıkken başlamak istiyorum en erken.. sut içinde brz sagiyorum bazen buzluğa atiyorum. Arada bi onları biberon ile icirp kendm yeni sut yapmaya calisiyroum boyle boyle ay ay ilerleyip ozamana önden sut yapmayı planliyorum
Marianne Sis-01 5 aylıkken döndüm işe. Süt sağıp derin dondurucuya depoladım, ama kızım işe başladıktan 1 hafta sonra sağılmış sütü içmeyi reddetti. Hepsi çöpe gitti. İş yerinde 2 kez sağım yaptım, süt izinlerimi toplu kullandım. Haftada 4 gün çalıştım.
denizalismom Sis-01 Salı günü başladım bebeğim 5 aylık sabah sütümü sağıyorum çıkmadan da emzirip çıkıyorum. Ekstra mama sa veriyoruz.
DevosMom Sis-01 3.5 4 aylıktı çalışmaya başladığımda, home office şansım olduğundan bir problem yaşamadım sütte ama arkadaşım sağıp bırakıyor
annekadin21 Sis-01 3 aydan fazla tutmam. Yani evet kokusu olabilir ama.napalim… ayrı bölmeye koyuyorum
Sis-01 Acaba gelene kadar yeter mi korkusu oldu bende de şuan başlamam gerekirse 4 aylık olcak duruma göre bir iki ay daha uzatmaya çalışacağım öğle arası gelip eve gitmemde sıkıntı yaşar mıyım gelebilsem aslında yeter ama gelemezsem diye