PamukPrensesannesii kimbumadam bulaşık makinesi tableti atıp ocakta kaynatın deneyin bilemedim geçer mi
kimbumadam PamukPrensesannesii @Deletedmom_117 @Prenses_isabella @_Goktugunannesi__ Sağlık açısından bir sorun teşkil eder mi acaba Çıkar çıkmasına da😥
_Goktugunannesi__ kimbumadam su koyun kaynasın biraz bekletin yumuşasın sonra cifle telleyin inşallah çözüm olur🤷
Prenses_isabella kimbumadam Benim çaydanlığım yandı. Kapının önüne haftada bir bi adam geliyor ona verdim parlattı. Pazarlardada vardır bi bakın bence. Ablamda öyle temizletti.
egeninanns kimbumadam kireç çözücü koyup kaynatın bulaşık deterjanı da ekleyin sanırım tellenebilir bir model en son da telleyin bence kurtarılır
Deletedmom_117 kimbumadam çamaşır tozunu atın birazda su kaynasın kaynayan su soğuyunca biraz telle Surtun
_Goktugunannesi__ kimbumadam içi eski haline döndükten sonra iyice durulayın tekrar su doldurup kaynatın bişey olmaz
ahkalbimm kimbumadam cifle telleyin güzelce sonra dibine de limon sürün. Sakın kimyasal katıp kaynatmayın tencereyi kurtarayım derken ciğerlerinizden olmayın.