tugcely Bebeğim gündüzleri çok kısa kısa uyuyor taş çatlasın 1 saat sizinde böyle mi vallahi ev işlerini zor yapıyorum bazen mutfak öylece kalıyor
kaderblclr tugcely bizimki 2 aylık yeni bir şey değil ama yarım saat uyudu şimdi 1 saat uyuduğuda oluyo 20 dakika bile oluyo
Alerjikrinit kaderblclr canım seninkinde daha uyku düzeni yok bi dur 2,5 yaşla kıyaslama 6.aydan sonra düzelir 🤣benim oğlum 9.ayda uzun uyumaya başlamıştı
tugcely Alerjikrinit Kız tuvalete zor gidiyorum hemen ağlıyor şu içmeye gidiyorum ağlıyor ne yapcağımı şaşırdım
tugcely zynptnrkl Çingene beşiklerinden aldık biz tavana asılanlardan değilde normal yerde olanından seviyorlar bu beşikleri tavsiye ederim bizimki de hep sallamamı istiyor kucağı birazda olsa unutur böyle olunca
tugba825_ tugcely ah bende neler çekiyorum akşama kadar yemek bile yiyemiyorum sürekli uykusu var huysuzlanıyo sallıyorum yatırıyorum 10 dakika anca uyuyo hemen uyaniyo bütün gün kucakta gezmek istiyo ne yapicağımı şaşırdım artık
izelzengin Benim bebiş de 2.5 aylık ve gündüzleri taş patlasın 1 saat uyuyor genelde yarım saat olunca uyanıyor galiba bu aralıkta böyle oluyor
tadusea Çocuktan çocuğa bu durumda değişiyo bence bnm bebeğimde haftaya 3 aylık olucak son bir aydır gündüz 2 şekerleme 1 uzun uyku akşamda en geç 9 da gece uykusuna geçiyor. Gece uykusunda muhakkak yarım kundak kullanıyorum gündüz birşey yapmıyorum
melisinannesiii tadusea merhaba. Benimki de haftaya 3 aylık olacak. Gece uykusu nispeten iyi ama gündüz uykuları 20 dk yı geçmiyor. Sizin 3. Ayda nasıl oldu uykular?
tadusea melisinannesiii wala hala aynı düzende devam gündüz 2 şekerleme 1 uzun uyku akşam 8-30 gbi gece uykusu