2bebeannesiii Kızım 4 aylık oldu sağlık ocağından bu damlayı verdiler ben kullanmadan önce bi araştırdım kullananların yorumlarına baktım ama hiç güzel şeyler yazmıyo doktor kontrolünde doktora da sorcam tabiki ama kullanıp memnun kalan var mı ?
Balbal1 2bebeannesiii bizde de var bir gün verdim sadece ogluma kustu hemen zaten icerisinde paraben var doktorumuzun önerdiği organik Damla’yı kullanıyoruz
deletedmom719 2bebeannesiii 1 hafta hiç bir sıkıntısı olmadı. İyi dedim Bi sıkıntı yaratmıyormuş. Ama sonra bebeğim ıkınmaya başladı emerken. Kıpkırmızı oluyordu. 3 gün vermedim normale döndü bebeğim. Sonra hemen bestiron aldım vegaferonu da çöpe attım bende hiç kullanmayın
Denizs 2bebeannesiii bir hemsire olarak söylüyorum icerigi cok kotu . Iki gun kullandım bosluguma denk geldi . Bebekte inanilmaz huysuzluk yapiyor.
Glylmz 2bebeannesiii Bizim doktorumuz önermedi ondan alacağı kanı ek gıdaya geçince etlerden tamamlarız dedi sağlıklı bulmadığını söyledi kullanmadık
2bebeannesiii deletedmom719 içinde paraben olan bebekleri böyle rahatsız eden ilaçları niye veriyolar anlamıyorum ki 😕
Bizal Biz kan damlası hiç kullanmıyoruz. Doktorumuz benden kan tahlili istedi benim demirim iyi çıktı bebeğinde kullanmasına gerek yok dedi 👍🏻
2bebeannesiii Bizal bende biraz kansızlık var aslında bize kullanın diyebilir ama başka bi damla istemeyi düşünüyorum
Emelminaelisatasyakan Hangi damlayı kullanıyorsunuz acaba vegaferondan başka kullanan varmı bana da doktorum kullan ben çocuklarıma da kullandım dedi bende değiştirmek istiyorum