findiginannesi_ Kızlar yarın sabaha kahvaltıya misafirim var biraz kalabalık olacağız masada güzel gözükebilecek herkesin de kolayca yapabileceği ne yapabilirim aklıma gelen bunlar benim Patates salatası Köfte Yumurta kapama veya haşlama Patates kızartması da olabilir köfte olduğu İçin Güzel önerilerinizi bekliyorum
fatihunal findiginannesi_ Pankek patates kızartması haşlanmış yumurta salatası menemen pişi yapmıştım ben bir kere kahvaltıya gelen misafirlere
Umutveannesi findiginannesi_ sigara böreği, buzlukta hazır kavurmanız varsa kavurmalı yumurta veya sucuklu yumurta, menemen, patates kızartması, sigara böreği saramazsanız krep olabilir veya pankek olabilir, közlenmiş biber Genelde bunları yaparım kahvaltıya misafirim olduğunda
findiginannesi_ SweetMom__ Pizzayı dün akşam kendimize yapmıştım bugün de düğüne gideceğiz sabah erken gelecekler yetiştiremem
ikiprensesbebiss findiginannesi_ patatesli sigara böreği / peynir tabağı (peynir çeşitleri , salam vs..)
Cicektebenimcicekligunlerde findiginannesi_ Pisi yada sigara böreği Bunlar yoksa çıtır peynir topu.. Sosisli salçalı tava, Birde karışık domatesli kızartma çok güzel yeniyor. Ortaya peynir tabağı yapıyorum.(Cecil,top,beyaz,kaşar peynir, ceviz, üzüm yanına masa dolgun duruyor.
alpsmother_ findiginannesi_ kahvaltılıklara ek olarak kızartma, menemen, sigara böreği, domates soslu sosis yapar ve simit alırdım dışardan karpuz doğrardım bir de ayrı olarak
ballkizimm_ findiginannesi_ bazlamayi icgen seklinde kesip tereyaginda hafif kavuruyor lezetlu oluyor
findiginannesi_ Winner Kıymadan yapılan köfte varya kızartma yapsam yanına köfte de mi yapsam diye düşünmüştüm
Winner findiginannesi_ bence onu öğlen ya da akşam yemeğine hazırlayın, kahvaltida pişi tarzı olsun ya da patates kızartması mesela