bebeklihayatt137_ Bebeğim 3750 kg doğdu 4.ay kontrolünde 6500dü normal de 2 katına çıkmasi gerekiyormus kilonun yani 7400 olması lazim sizce neden böyle oldu sadece mamaya besleniyor
prensinanasi bebeklihayatt137_ benim oğlumda mamayla besleniyor sadece 4.5 aylık 7.100 Gr sizinki kız bebeği mi
prensinanasi bebeklihayatt137_ bide şunu soyliyim canım hemsireler doktorlar 2 cm kısa veya uzun 2 kg az veya çok olsa hemen tıbben şöyle böyle diye insanın içine kurt dusuruyolar mesela ben en son sağlık ocağına gittim kontrole kafası bikac cm büyük diye içime kurt düşürdü ama takmadım tabiki olabilir genetiktir vs vs tabi bazı doktorlar normal diyor
prensinanasi bebeklihayatt137_ bebeklihayatt137_ böyle düşünme kız bebisleri erkeklere göre daha zayıf olurlar bu böyle tıpta da içine sıkıntı etme acıkınca saatini takip et ver mamasını bende hep mama veriyorum biseycik olmaz bu kadar takma :)
prensinanasi bebeklihayatt137_ geceleri bı iki kez kalkar bazen 1 bebiş ne zaman ağlarsa ozaman veriyorum canım ilk zamanlar uyandiriyordum kafaya çok takma stres yapma büyür minik :)))
prensinanasi bebeklihayatt137_ valla canım 150 yapıyorum bazen yarısını içer bazen hepsini içer daha da ister ama karnı çok şişer o yüzden vermem kusar zaten az az gaz çıkarırken. Sen kaç ml veriyosun
bebeklihayatt137_ prensinanasi bugün doktor kontrolüne gittim canım 6900olmus doktorda herseyi normal kilosunda problem yok 5. Ayda doğum kilosunun 2katina çıkması gerekiyor ve çıkar zaten gelişimi çok güzel dedi içim rahatladi
bebeklihayatt137_ prensinanasi aynen gündüzleri ağladığı zaman veriyorum gece de bir iki kez veriyorum yada kendi ağlıyor