aaaeeeaaa Eylül ayında işe başlayacağım bu sebeple süt sağıp bırakmak istiyorum. Her emzirme sonrası süt sağıyorum fakat bir damla bile gelmiyor. E bebekten aldığım elektrikli makinem var. sizce hatayı nerde yapıyorum ?
imaddesi aaaeeeaaa -sağımdan önce ılık bir duş alın -Göğüslerinize masaj yapın ve uyarın -Makineyi doğru kullandığınızdan emin olun -Sağılmaya alışık olmayan göğüslerde süt sağmak biraz zaman alabilir -Sütünüz geldiğinde paketlerken saat ve tarih yazmayı unutmayın
zynprvlfsn aaaeeeaaa makinenin iyi çektiğine emin misiniz? Çorap geçirerek emzirdikten sonra 10 dakika falan sağın, bakmayın ne kadar çıktı diye,
annekadin21 aaaeeeaaa benmde oyle. Bende sut sagmaya calisiuorum ama sut gelmiyor saginca emzirdikten sonraa
aybukerd aaaeeeaaa sağım modundan önce en az 7-8 dk masaj ve uyarı modunu kullan sonra sağıma geç anca öyle süt geliyo
aaaeeeaaa Gece gündüz emzirme öncesi sonrası her yolu denedim. Çocuğun kilo alımı iyi süt problemi yok demekki. Sağarken hiç çıkmıyor oluşu gerçekten garip ve artık sinir bozucu çünkü süte ihtiyacım var.
uykusuzgiller Nasıl sağım yapıyorsunuz bebeğim hiç durmuyor gündüzleri uyumuyor ki bende oturayım sağım yapayım, hiç vaktim olmuyor 5 dk 10 dk uykularinda agzima bir şeyler atıyorum tuvalete gidiyorum vesaire biraktim o yüzden sağım yapmayi
aaaeeeaaa uykusuzgiller Sanırım tüm annelerin yaşantısı buna benzer. Bizim bebeğimiz de çok uykusuz ve huzursuz bir bebek. Eşimin desteği ve uykusuzluğuma uykusuzluk ekleyerek denemeler yapıyorum.