lilanasi Kizlar biraz fazla kilolarım var ama diyet yapmak istemiyorum (yapamıyorum yani) hem diyet yapma sürecine girince kendimi kötü his ediyorum. İştah kapatan veya metabolizma çalıştıran çaylar kahveler felan varmı bildiginiz
uykusuzanne__ lilanasi bir kahve var kardeşimde kullanıyor iştahı fallan kesiyormuş adını bilmiyom ama
senaa2508 lilanasi diyet ve antrenman yapmadığınız sürece ne yaparsanız yapın olmaz olsa da geri alırsınız
durukusunannesi_ lilanasi benim iş yerimde içenler var ben de aldım başlamadım henüz ama Viejo birinin adı bi de harmana hangisi uygun gelirse size
sumeyyeayr5 lilanasi diyet yapmıyorum. Aralıklı oruç tutuyorum. Haftada 1 kilo gidiyor. Tavsiye ederim
lilanasi senaa2508 iştah kapatan birşeyler içersem kilo vermesem bile en azından ekstra kilo almam diye düşünüyorum
beyzzsenturkk_ lilanasi yoğurt limon ve pul biber kürü deneyin babam öyle zayıfladı ama az da olsa günlük 5-10 bin adım şart ki yaksın yağları
lilanasi beyzzsenturkk_ uyumadan önce mi yapıyor, gün içinde çok fazla adım atıyorum kızımla en az ⅔ saat boyunca parktayiz.
beyzzsenturkk_ lilanasi yok akşamları yemekten önce tüketiyordu sonra yürüyüse cıkıyordu aksam yemeginde ise hafif sebze agırlıklı besleniyordu kalbi sıkıntılıydı kilodan yana bu sekilde hem kilo verdi hemde damar yolları rahatladı kolestrol de vardı cunku babamda yağdan kilo veremiyordu
Ayla60 lilanasi forx5 var çok güzel kılo verdiriyor kahve ama sonra dıkkat etmedıgım ıcin o kıloları fazlasıyla aldım 😞
ankaraankara lilanasi ben öyle çaylara kahvelere güvenemiyorum ya Allah korusun karaciğere kalbe zarar verse kalıcı hasar bıraksa ömür boyu pişmanlık olur . Onun yerine diyetisyene gidin iradeli olmaya çalışın
tugcecimmmm ankaraankara kesinlikle uzak durulması gerekiyor içten içe bitiriyor aniden gelen sancılarla acillik ordan da yoğun bakım süreci en çok bunları görüyoruz biz nöbetlerde
daha_ben_buyumemisken lilanasi aralıklı oruç yap sadece aç kalma süreni arttır. Yeme saatinde herşeyi ye. Etkisini göreceksin