ipek195_ Merhaba kızlar, Bebegim 24 gunluk anne sutu emiyor ancak doymadigi icin mamada veriyorum suanda aptamil kullaniyorum ancak gaz yapti. Hangi mamayı onerirsiniz?
Hllasaf ipek195_ doğduğundan beri hipp organic combiotıc kullanıyoruz şuan 17 aylık bir problem yaşamadık kilo alımı vs de iyiydi ama her çocuk farklıdır mamayı deneyerek bulacaksınız maalesef aptamil bizdede aşırı gaz ve ishal yapmıştı en iyisi hipp bence
Aysenur122 ipek195_ sma comfort canım gaz için birebir çok rahat edersin bi dene sakın bebelac gold kullanma koyu bir mama kabız yaparsın bebeği ve mutlaka üsten gazını çıkar canım sırtını sıvazla omzuna koy kafasını
annebalim_ ipek195_ aptamil üç dört gün gaz yapar sonra gectı mı gayet güzel bı mama bız 7 ayı gectık hala devam edıyorız
mommandboy Hipp ve sma comfort bebeğimi çok kusturdu ve ikisinden de metalik koku aldım o yüzden ikisini de asla önermiyorum çevreme. Golden goat kullanıyorum 1 aydır ve çok memnunum.miss gibi süt kokuyor, kusmuyor.en temiz içeriğe sahip mama:)
Aysenur122 mommandboy hip çok kabız yapıyor ben hiç vermiştim bildiğiniz kakası yuvarlak katı yaptı zar zor zeytinyağ içire içire yumuşattım kakasını kötü bir mama bence yada bana öyle denk geldi
bestber Her cocuk farklıdır bence doktoruna danıs. Bende bebegimi 10 gün emzirebildim sonra aptamil kullandım ama asırı fazla gaz ve kabız yaptı sonra hipp kullandım ama gaz sorunumuz devam etti kolik bebekmisiz simdi doktorumun önerisiyle golden goat kullanıyorum keci sütlü mama sindirimi daha kolaymıs cok memnunuz gazımızda azaldı kabızlıkta gecti. Ama cok mama degistirmekte iyi degilmis bilginiz olsun 🌸
Tecrubesizaile0334 Biz Hipp combiotic kullanıyoruz gaz yapmaması için doktorumuz önermişti memnunuz şuan