Mygirlmybaby Kızlar gündüz uykusunu kızım istemiyor. Zorlasam mı yoksa bıraksa mı? Çünkü bende böyle olunca yoruluyorum.
Mrvsmt2502 Mygirlmybaby sabah uyanma ve akşam uyuma saatlerini düzenlerseniz uyuyacaktır. Öğle uykusunu bırakmak için çok erken. 28 aylık kızım sabah 7 8 arası uyanır uyanmazsa ben uyandırıyorum 12 1 arası uyur akşamda 20 de yatağa gireriz .
FerideDeniz Mygirlmybaby benim buyuk oğlum öğle uykusunu 25 aylıkken bırakmıştı. Günler uzun, uyusun diye birkaç kez uğraştım. Baktım uyumak istemiyor, saldım. Gece uykusu uzanmıştı. Akşam uykuya geçince 11-12 saat uyuyordu. Sizinkinin gece uykulari nasıl?
Mygirlmybaby uykusuzanne__ 10da uyandı. Bende üggürüggü geliyor hadi dedim artık. Korumasını istemiyorum tabi ama bazen böyle bir şeye yenik düşüyorum. Uykusu var direniyor
uykusuzanne__ Mygirlmybaby uykusu varsa yatırın yoksa zorlamayın geç uyanıyormuş benim oğlum 28 aylık 8 de uyanıyor 12.30.40 da uyur bir saat
Cennet70 Mrvsmt2502 merhaba bşrsey sormak istiyorum örneğin annenize misafirliğe gittiniz de orda da uyuyor mu evde mi uyuyor evde uyuyorsa döngü bozuluyor mu
Mrvsmt2502 Cennet70 mesela annemler umreden geldi 4 5 gündür annemlerdeyim gümdüz yine uyuyor başka bi odaya geçiyoruz uyku müziğini açıyorum yatıyor . Bazen yaşıtı oynayacak bi çocuk varsa mesela dün yeğenlerim vardı kızım biraz istemedi yarım saat esnettim sonra abide uyuyuyacak dedim onlar odaya girdi biz bi odaya girdik uyudu yine . Uyumadığında dayanamıyor hâlâ.