Hasekihurremsultan1 irtel doğum yapalı 10 ay oldu hala devam ediyor bir çözüm bulamadım. doğumdan sonra da vitaminlere devam edilmeli ben devam etmedim o yüzden böyle oldu sanırım 😂
ArvenMom irtel eğer emziriyorsanız emzirme döneminde kullanılmıyor onu belirteyim eğer emzirmiyorsanız da bir araştırırım size ona göre Türkiye’de olan markalardan önerebilirim veya bir eczaneye de danışarak alabilirsiniz ben günde dört tane kullanıyorum ve gerçekten etkisini gördüm hem daha dinç hissediyorum kendimi hem de saçlarımı çok az dökülme olmaya başladı
ArvenMom Hasekihurremsultan1 Collavita, Assos, CH-Alpha, Collazen, Day2Day, Dynavit, Nutraxin, Solgar, Suda-collagen ve Voonka Bunlar en bilindik tr de olan kolojenler solgar kullanmıştım memnun kalmıştım düzenli kullanım da işe yarıyor 🩷
ArvenMom Larayilmaz birkaç makalede okumuştum içindeki materyallerden dolayı sağlıklı olmayabilirmiş sağlığı içinde tabii ki de doktora sormak daha mantıklı olabilir ben size internette bulduğum küçük bir yazıyı atayım ama kullanmak istiyorsanız da eminim ki emziren anneler için kolajen vardır doktor tavsiyesiyle başlayabilirsiniz doktorunuza bunu sorun Hamileler, emziren anneler ve kronik rahatsızlığı olanlar Kolajen kullanabilir mi? Kolajen içeren ürünler gıda takviyesi statüsündedir. Bu ürünlerin hamileler ve emziren anneler üzerinde yapılmış çalışmaları bulunmamaktadır. Bu nedenle ancak doktorlarına danışarak uygunluk dahilinde kullanabilirler.