aprilflower Aynı anda ikisini de kullansam sıkıntı olur mu? Normalde elenatal diye bir vitamin kullanıyorum ama süt için çok faydalı olmadı. Elenatali bırakmak gerekir mi bunları alırken?
Miracinannesi_ aprilflower bence dönüşümlü kullanın ikisinde de kullandiktan bir süre sonra etkisi azalır gibi oluyor diğerine geçiyorum yeniden başlamış gibi etkisi de azalmıyor
Minmini aprilflower bestlak ve solgarı aynı anda ben kullandım sorun yaşamadım faydasını da gördüm. Elenatalı bilmiyorum ama.
aprilflower Miracinannesi_ aa çok mantıklı aslında.. vücut tamamen alışmamış oluyor yani. teşekkür ederim 👍
Miracinannesi_ aaslanbeyy sabah 2 öğlen 2 akşam 2 tablet olarak kullaniyordum sütünün durumuna göre 1 tablette kullanılabilir
elifdiyorkii Miracinannesi_ sabah akşam sadece iki tane kullanıyorum fayda etmedi gibi sizin gibi mi kullanmam gerekiyor acaba
Ardenaden aprilflower hic yan etkisi yok yaninartik sutumu onlrn ayakta tuttgnu dsunuyorm.o kdr badireyi yoksa sordu atlatmam
AlmilaHafsa aprilflower bende bestlak ve solgar kullanıyorum gayet etkili bence ama 2-3 saatte bir emziriyorım
Miracinannesi_ elifdiyorkii eczacı bana günde 6 tablet alabilirsin dedi sabah öğlen akşam 2ser tablet alıyordum eğer baslarda çoğaltıp sonradan etkisini yitirdiyse ara verin o arada bestlak damla kullanın ikisini dönüşümlü kullanırsanız azalma olmaz