Meri-Mel Gece 4 ’te mide ağrısı ,bulantısi, ishal kusma ile uyandım bu saate kadar açım asla canım bişi istemiyor içim almiyor Sadece su içtim her yerim ağrıyor cidden dikkate alın ve yavruları koruyun berbat bişi 🥺🥴
salakmisincemilee Meri-Mel geçmiş olsun ama bu tarz rahatsızlıkların önüne çok fazla geçilemiyor olacağı varsa oluyor
Meri-Mel uykusuzanne__ Rabbim şifa versin inşallah canım annem de rahatsızdı 2 gün önce onda ishal yoktu
Prensim_06 Meri-Mel çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin şu an bir salgın var herkes de aynı belirtiler var
Alya94 Benim de elim kolum tutmuyor cocukla ilgilenemiyorum. Karin agrisi ishal halsizlik mahvetti beni. Vucudum cuval gibi. Nerden bulasti bilmiyorum
cns1111 Meri-Mel Salgın var canım, geçmiş olsun🙏🏽, benimkiler de mide bulantısı, ishal yaşıyor. Sıra bana geliyor hissediyorum
nrgrvn Meri-Mel aynısını yaşadım 3 serum sonrası kendime geldim ne kadar sakinsamda cocugumda aynısı oldu ah çok kötüydü Allah şifa versin
endoplazmikretikulumiste Meri-Mel su tüketimini artırım dehidrasyon gerçekleşiyor şu an vücutta , tuzlu patates tüketin ama tuz olsun mutlaka mide bulantısı şurubu almanızı tavsiye ederim sarımsak kürü yapın günde 3 kez bir kaşık bal bir tane sarımsak üstüne biraz limon sıkın geçmiş olsun probiyotik takviye de alın maske kullanın aileye bulaşmasın ellerinizi sık sık yıkayın
merrv26 Meri-Mel benğm oğlanda ishal geçmek bilmiyor çocuk mahvoldu bi yandan evde mahvoldu heryere kaçırıyor
birceumay Meri-Mel dışarıda buzlu içecek içmeyin kızlar şebeke suyundan kirli sulardan yapıyorlar o buzları enfeksiyon yayıyor