Annekizz Kızlar 2 gün önce spiral taktırdım. Kanamam var sol kasığım ağrıyor. Siz neler yaşadınız. Kanamanız ne kadar sürdü ağrınız ne kadar oldu ne zaman ilişki yaşadınız ve bana vermek istediğiniz extra bilgi varsa buyrun
myarenb Annekizz 15 gün ilişki yasak demişti, 15. günde kontrole gittim yerleştiğini gördü sonra izin verdi doktorum kanamam sanırım 3-4 gün sürdü kasık ağrım 15 gün sürdü ilk 1 ay koltuk çekmek, ağır kaldırmak yasak kaymaması icin buna dikkat edebilirsiniz
usenmedimyaptimbirvelet Annekizz 7-8 gün ilişki yasak yaşadıkların normal hatta daha fazla kanaman bile olabilir ara ara leke şeklinde de geliyor
Dogacelik Annekizz ilk bikaç ay ağrılı geçiyor. İlk kanama 1 hafta sürdü. İlk adet aşırı şiddetli kanama geldi. 6 ay oldu takalı. Takmadan önceki gibiyim şuan.
Dogacelik Annekizz benim de öyle panikle doktora gitmişliğim oldu bikaç kere. Biraz ağrım var kaydı mı acaba diye panik yapıyordum. Ama bişey olmuyor sonra alışılıyor.
Annekizz Dogacelik Şu kanama olayı beni yordu zaten regl günüm belli değil doğumdan 10 ay sonra bi kere oldum sonra hep leke leke geldi sonra adet oldum gibi oldu derken en son leke geldiğinde gittim taktırdım hemen. Acaba bu kanamanın bu kadar çok olması regl falanmı oldum diye düşünüyorum
Dogacelik Annekizz taktırdıktan sonra 1 hafta regl gibi geliyor zaten. Bundan sonraki ilk kanamanızı adet sayısrsınız.