Hatice3850 Kızlar bebeğim 4 buçuk aylık 4 5 saatte 3 ölçek içiyor anca geceleri iki kere iki ölçek içiyor kilosu düştü napabilirim tecrübeli anneler
bimuallime Hatice3850 4 aylıkken meme/ beslenme reddi yapıyrlar. Benim 4–5 arası asla emmedi meme reddi oldu. 1 gram almadı kilo. Ama doktor mama ver dedi vermedim 5. Ay döndü memeye. Zayıf ama kafanızı rahatlatın. Mama verin uykuya dalarken ederken.
edac0023 Hatice3850 benimkise biberon tutmuyor deli oluyorum nasıl alistiracam tekrardan bilmiyrm kaç kilo
Diva Hatice3850 kilosu düşük olduğu için doktor mama başla dedi içmiyor ne yapcamı bilmemiyorun inşallah 4 ay atağındandır sonra içmeye başlar
06canan Hatice3850 canm tam red ve atak döneminde geçici bir süreç ama zorlanırsın biraz sabırlı ol düzelecektir
atlas1655 Hatice3850 benımde bu aylarda damaklar fena kaşınıyor mama içmek istemıyo aglıcam artık aç nasıl duruyo anlamıyorum ne zaman geçecek ya 😭
edb63 Anne sütüyle besleniyor ama mama destekli gidelim dedi doktor sma aldım içmedi yüzünü eksitiyor hip aldım onuda içmiyor tadını mı begenmedi diyorum mamalar boşa gidiyor resmen sütümde cok gelmiyor kafayı yemek üzereyim bende
Hatice3850 edb63 benimki anne sütünü sadece iki ay aldı sonra reddetti bende mama veriyorum senin gibi şu sıralar pek içmiyor