ela406_ 2 aylık oğlumu hem emziriyorum hem mama yediriyorum 90 cc veriyorum ama daha istiyor sizce artırmalımıyım kilosu iyi siz ne kadar veriyorsunuz
tontonanne ela406_ emzirirken sonra Mama takviyesi yapın sütle biraz doymayan çalışsın Mama ekstra olsun 2 aylık bebek için 90 cc ideal
emeldemir ela406_ bizde iki aylık olduk daha yeni 90 cc ye geçtik hem emiyor ama yeterli oluyor bizde
nurdurmus Bebekler Anne sütünü daha doygunluk verip bırakırken mamayı bırakmak istemiyorlar çünkü mama doygunluk hissi vermiyor ama aslında doyuyor, benim bebeğim de 3.5 aylık oda öyle yapıyor ağlıyor çekince biberonu vermeyin doyuyor ama anlamıyor 😂
nurdurmus Ben 3.5 aylık bebeğime de 90 cc veriyorum sadece gece uykuya geçerken 120cc veriyorum yani fazla fazla doyuyordur ama doktora da danışın isterseniz benim doktorum bu şekilde bilgilendirmişti
ela406_ tontonanne öğle yapıyorum zaten önce emziriyorum hemen arkasından mama veriyorum yinede doymuyor
Metosunanneesi ela406_ kaç kilo cok istahlı galiba benim bebegime aptamil prosyneo başladım hipp kabız yaptı öylece döktüm kullanamadık onda da mamayla sadece 30 cc doguyor
mrymkaraca benim bebeğim anne sütü olursa 160 cc biberon iki bitiriyor daha 50 günlük üstüne zaman geçince gine emmek istiyor ne yapmam lazım
yagmurata24 Bu konu muamma ya. 4 aylık olduk hala anlamıyorum. Mama vermesem aramıyor anne sütüyle doyuyor gibi ama bazen mama veriyorum dışarı çıkarken vs. Onu da bitiriyor ama vermesen ağlamıyor kilosu iyi doktor bana mamayı kes dedi ama keyif mamaları yapıyorum bazen 🤣
1234hevlin ela406_ benım oglum da 2 aylık. Ben de emzirip hemen ardına dıymamıssa 90 cc veriyorum bazen aglıyor istiyor ama vermiyorum kaldırınca biraz oyalayınca duruyorsa ekstra mama yapmıyorum. Ama bazen kaldırsam da durmuyor o zaman anlıyorum ki benden az emmıs bı 30 daha yapıyorum. Bazen de emince 90 hazırlasam da 60ını ıcıyor. Yanı tamamen o doyma belirtilerini gormeye baglı.