ebaliesen Merhaba hanımlar, doğum yapalı 2 ay oldu kanamam devam ediyor ilk doğumumda 40 gün sonra bitmişti ama ikinci doğumum bu tam 2 ay oldu kanamam bitmiyor. Aranızda bunu yaşayan var mı? Varsa da ne yaptınız?
birmucize1 ebaliesen 2 ay 2 gunluk oldu oglum benimde henuz kanamam bitmedi ilk dogumum 2 hafta once doktoruma gittigimde rahmin daha tam toparlanmamis kanama alani gozukuyor Endiselenecek birsey yok demisti ama artik canim skilmaya basladi. Artik rahatlamam istiyorum pedsiz gezmek istiyorum 😞 azaliyor hatta akinti seklinde ama bitmedi
SeverusSnape ebaliesen benim kanamam da yaklaşık 56 gün sürmüştü. Siz hiç kontrole gittiniz mi kadın doğum doktorunuza?
Tusa_ ebaliesen of benimde aynı şekilde hatta adet oldum üstüne dört gözle bitmesini bekliyorum ama gidicem kadın doğuma
ebaliesen birmucize1 evet benimde öyle az çok akıyor hep bende çok bıktım ped takmaktan ama şimdi kadın doğumdan çıktım aynen senin dediğin gibi rahim toparlamamış 20 gün boyunca 30 45 dk korse takın dedi kadın doğum doktoru
ebaliesen SeverusSnape ben şimdi çıktım kadın doğumdan rahim toparlayamadığı içinmiş korse takın 20 gün boyunca 30 45 dk yeterli dedi eğer devam ederse bir daha kontrol edelim dedi sabah içim içimi kemirdi hemen gittim doktora
Deletedmom_115 ebaliesen benimde bitiyordu tekrar geliyordu, doktora gittim doktor çok iyi dedi kırktan kalan kan iniyor dedi