Gizemcbc Eve yarasa girdi şuan bir odada gibi ama emin değiliz eşimde bende çok korkuyoruz yanına bile giremedik napacagiz acil bilen varsa
kirikkalp Gizemcbc hangi oda da ise orayı kapatın penceresi varsa açın Çünkü onları gece çıkarmak çok zor çarşafla falan çıkarmayı deneyin
Gizemcbc kirikkalp aynen öyle yaptık ama ışık açık pencere açık şekilde bıraktık baktık sonra uçmadi odanın içine heryere baktık ama küçük heryere saklanabilir. Şimdi cam açık ışık açık şekilde duruyor. Bide ışığı kapatırsak başka gelir diye korktuk
Gizemcbc NariNariKiminYari ay eşime arayalim dedim çok korktuk çünkü ama aramadık da odada uçuyormuş eşim gördüğünde cami kapatırken o korkuyla içeri geldi sonra cami perdeleri açtık çıktı galiba iyice baktık yok inşallah çıkmıştır başka yerde çıkar diye çok korkuyorum baktık ama küçük birsey belli mu olur ya
NariNariKiminYari Gizemcbc ışığı açıp camları açık tutun sabaha kadar karanlığa gidiyorlar diye biliyorum. Sabah iyice kontrol edersiniz odayı. Geçmiş olsun 🫶🏻
_YanakReisinAnnesii Gizemcbc camı açık bırakın çıkar heralde kendisi geri , sabahta oda da saklanabileceği yerleri iyice kontrol edip emin olun mutlaka
Gizemcbc _YanakReisinAnnesii az önce baktık odaya baya ama yol gibiydi öyle birsey ki oda küçük L koltuk var köşelerde olurmu gözümüzden kaçan yerlerde bilemedim ki
_YanakReisinAnnesii Gizemcbc saklanabiliyorlar diye biliyorum yanlış bilmiyorsam 🤷🏻♀️ gözünüze çarpan her yeri kontrol edin yine de