Babyboymother Merhaba 4 ay 22 gunlük oğlum var son 1 aydır sürekli ağlıyor memede uyumak istiyor yatırinca yine ağlıyor bazen oynarken ağlamaya başlıyor delirmek üzereyim çok üzülüyorum.bu aylarda olur bizim gibi olan var mı?
Misskokulum Babyboymother ATAKKK 🔥Allah kolaylık versin bizimki de 3 buçuk aylık basladi o tarz huysuzluklarrr😬
Samya Babyboymother 4 ay 25 günlük kızım 4 ayını doldurğu gün başladı dediğiniz givi sürekli ağlıyordu gece-gündüz yarım saatten fazla uyumuyordu. O kadar yordu ki beni atakmış. 5 gün kaldı bitmesine atağın ama maşallah 2 gündür düzeldi bi şeyler sank. Uykuları düzene girdi ve emmeden uyumaya başladı. 25 gündür emmeden asla uyumuyordu.
birkizbirerkekannesii Babyboymother 4 ay 29 günlük kızımda sürekli ağlamaklı öyle daraldımki en son ne zaman yıkandığımı hatırlamıyorum bile kafayı yiycem memede durmak istemiyo sallayınca daha beter ağlıyo kucakta durmuyo sürekli ııııııı ıııııııı ıııııııı diyip duruyo hayattan soğudum😭😭😭😭
Babyboymother Misskokulum atak daha yeni bitmişti oysa ki rahatlayacağız derken daha beter oldu huysuzluğu babasını evden kaçırıyor ağlamaları😥
Babyboymother Samya aynı emmeden uyumuyor gece uykusuzluga dayanamayacaksam yanıma alıyorum memede agzında uyuyor gecer insallah emzik de almıyor kesinlikle ne denediysem olmadı:( atak hesaplayan siteden baktım ama suan atak bitmis görünüyordu:(
Samya Babyboymother burdan bi arkadaş hesaplamıştı bana beklenen Doğum tarihine göre ataktaydı 4 gün filan kaldı dediğine göre aynı şeyleri yaşıyruz bende yanıma alıp emzirdim 1 aydır sürekli öle uyudu umarım düzelirler artık 😌