Mrsteacher kınamak iya da kıyaslamak için söylemiyorum. 28 aylık kızım var 27 aylık olana kadar tv telefon göstermedim gösterene kızdım. Babası artık büyüdüğünü çevresindeki çocuklarda gördüğü için kendini yeterz hissedeceğini düşündüğü için esnettim akşamları yatmadan 15 dk izledi sonuç; kendi kendine oyun oynayan, ılımlı, sakin kızım gitti her şeyi ağlama krizleriyle çözebileceğini düşünen memnuniyetsiz bi çocuk geldi. O yüzden hala yasak. Gün içinde daha fazla yorulmayı , ağlama krizlerine yeğlerim. Sizde birde ekstra korku faktörü var bilinç altına tabiki işler . Yemek konusuna gelincede yemediğinde ağlayıp ısrarla ekran istediğinde sizde başta hayır deseniz bile sonradan yesinde nasıl yerse yesin derseniz her hayır dediğinizde ağlama şiddeti ekstra artar bu çok doğal. Üstüne birde ileride bir tetikleyici olmadan temek yemeyen, doyma hissi baskılandığı için obezite gibi riskleri çocuğunuza yüklüyorsunuz… çocuğunuza yakında belki kreşe gidecek ilk okula başlayacak. Okulda yanında olamayacaksınız onu hayata doğru şekilde hazırlamalısınız