saresmomy Nebülazatör almayı düşünüyorum da merak ediyorum olmaz sa olmaz bişey mi yoksa olmasada olur mu?
myarenb saresmomy benim kızımda bronşit başlangıcı vardı o yüzden ilacını vermek icin aldım eğer o tarz bi rahatsızlığı yoksa burun açmak için düşünüyorsanız gerekli değil çocuklar sesinden korkuyor sessiz olanları da cabuk bozuluyor
glygz saresmomy çok sık hastalanan bir çocuğunuz varsa elinizin altında bulunsa iyi olur nefesini açması vs için çok işe yarıyor biz büyükler hastalandığımızda bile kullanıyoruz
defnemiraybebek saresmomy sessiz çalışanlar var ben nexus markasını aldım çok hastalanan bir benek değil ama öksürük olduğunda doktorun verdiği ilaçlarla buhar veriyorum bence elinin altında olsun
saresmomy myarenb o tarz Bi hastalığımız yok çok şükür. Ama hasta olunca ağır geçiyor boğazları balgam falan faydası olur mu acaba diye düşündüm.
saresmomy glygz 15 aylık 3 kez hasta oldu ama ağır geçirdi 2 kere antibiyotik kullandık. Boğaz ağrısı ve balgam oluyor genelde fayda sağlarmı acaba diye düşündüm.
Alprslnemine 3 aylıkken bronşit oldu çok kullandık su an 2 yaşında hasta olduğunda kullanıyoruz daha sessiz olan küçük tasinanlardan aldik
glygz saresmomy Bence iyi gelir balgamı söktürür boğazını yumuşatır ömürlük oluyor zaten ilerde de kullanabilirsiniz almakta fayda var devlette yazıyor bu arada çocuk doktorları aklınızda bulunsun
123aa Çok balgamlı durumlarda izotonik serum öneriyor doktorlar daha hızlı balgam sökmeye yardımcı olabilir