NariNariKiminYari Pamuk_esos soğanı 8. Aydan itibaren pişmiş bir şekilde verdim. Domatesi 9. Aydan itibaren pişmiş şekilde yedi çiğ olarak 2 yaştan sonra yedi. Domates verirken hep gözlemledim çünkü hem asitli hem alerji riski yüksek
3kedili2bebekli Pamuk_esos domatesi 6. Ayda tadimlarda verdim ama tamamen doktor önerisi ve 24 saat iletişimde olabileceğim bir doktorum var soğanı 8. Ayda
Aslihn0707 Pamuk_esos soğanı verdim de domatesi 1 yaşından sonra verdim yemeklerde salça olarak da biber salçası yaptım bebekler için onu yada tatlı toz biber kullandim
berkbaby Domatesi 6 ay 15 günlükken verdim suda haşlayıp ama alerjik bir besin olduğunu bilmiyordum ki o kadar araştırmama rağmen onu atlamışım neyse ki alerjisi olmadı👼🏻
3kedili2bebekli Pamuk_esos 9 aylıklar artık bizim yediklerimizden tamamen tuzsuz salcasiz zeytinyağı ile yiyorlar
Pamuk_esos 3kedili2bebekli bizde 8 ay 3 günlüğüz mercimek vermelimiyim artık birde kapya biberi fln bebek salçası yapıyorlar o şekilde salça kullanıyor musunuz siz
3kedili2bebekli Pamuk_esos 4 öğün veriyorum kahvaltı öğlen yemeği yemek yada çorba öğleden sonra meyve akşam yoğurt
Mnli Pamuk_esos 1 yaşında domatesi yeni veriyorum mevsimi alerji yapmadı severek yiyor kahvaltıda kendi bahçemizden 2 çocuğum var çocuklara kadar her şey ekip dikiyoruz bahçeye için biraz daha rahat yediriyorum