aprilflower Sorum bu kadar aslında. Sizin deneyim ve bilgilerinize göre anne sütü ne kadar arttırılabilir? Özellikle instagramda envai çeşit emzirme danışmanı peyda oldu ve hepsi kendi yöntemiyle sütü yüzde yüz arttırıyor güya🤷🏻♀️
mysozclk aprilflower bence genetik annem ablam kardesım ve şimdi ben aşırı sütlüyüz artsın diye de hıcbırsey yapmadım anne tarafım zaten aşırı sütlü ben oyle dusunuyorum
smnbr aprilflower Ben 2 aylıkken annemin sütü kesilmiş. Cenaze varmış o dönem Benim sütüm kesilmedi ama doyurmaya hiç yetmedi Hep mama ağırlıklı gittik
cimcime1018 aprilflower Sık sık emzirmeyle tabiki. Bide elektrikli göğüs pompası kullanmıştım. Bebeğimi emzirdikten sonra 10 dk kadar bide öyle sagardim. Bestlak da kullanmıştım. 15 aylık bebeğim hala emziriyorum
fsblk Öncelikle bence genetik değil. Annemin sütü çokmuş mesela benim hiç bir zaman artmadı 9 ay anne sütü+mama devam ettik. Herşeyi denedim diyebilirim süt artırıcı çaylar yiyecekler. Üstelik bebeğim ilk bir ay boyunca sürekli memedeydi ona rağmen artmadı. Emdikçe ve sağımla artar diyorlar ama bilemiyorum bende olmadı bir türlü
annebenanneoldum Bence genetik, annem ablam ben üçümüzde güzel emzirebildik, yengem ve iki kızı da sadece 4 ay emzirebildi. Çok kafaya takılacak bişey mi bence değil. Sakinlik güzel uyku temiz havada yürüyüş bence çok süt arttırıyor.
nurftma Genetik etkisi var tabi. Anne geni almasanda baba tarafından yada önceki soydan gen aldık illa ki. 7 gen öncesinden bile gen alınabiliyor sonuçta. Ne yaptıysam artmadı sütüm mesela. Yemediğim içmediğim denemediğim teknik kalmadı. Hem emzirdim hem mama verdim. Bi hormon yada vitamin eksikliğim yok ama artmadı. Kim bilir hangi genden aldım bilmiyorum bende