cerkezkizi59 Dört bitti beşinci aydan gün alıyoruz artık bugün bebeğim yüzüstü döndü hemde üç beş kez ve döndüğü zaman çok mutlu oldu öyle güzel bı an ki Rabbim herkese yaşatsin .
dilberhala1 cerkezkizi59 Bende çok mutlu olmuştum ilk döndüğünde 😂😂😂 hele ilk dişi çıkınca kucağıma alıp evde koşmuştum zıplaya zıplaya 😂😂😂😂😂😂 herkesi o heyecanla aramıştım 😂😂😂
ozlemozkan dilberhala1 ay o günü bende görsem yaa kızım 5 aylık geçenlerde damağında bir beyazlık gördüm o günden beri her gün bakıyorum ama birşey yok çok heyecanlıyım diş için 😂🥰
ozlemozkan dilberhala1 bizde de eller ağızda, salya tükürük falan var onun dışında hiçbir kabarma ateş ishal birşey yok valla sadece oyuncak ısırdığında tak tak ses geldi birkaç kere o kdar bekliyorum bakalım 😃
dilberhala1 cerkezkizi59 Kız 4 aylık çıkartan bile var 😂belirtiler zaten 3 aydan itibaren başlar gerisi ne zaman çıkar allah bilir yaşında da çıkarabilir 4 aylıkta çıkarabilir 😂
ozlemozkan cerkezkizi59 valla eşimin teyzesinin torunu 4 aylık çıkarmış burda da gördüm 3.5 aylık çıkaranı bile valla tabi bizde yakın değil daha ama kaşınıyor dişleri baya
dilberhala1 cerkezkizi59 Hepsi farklı oluyor işte bizde de herkes yaşında çıkardı nerdeyse benim kız 6.5 aylık çıkarttı şimdi bebeler aceleci 😂