Bebeggimm Kdrsmsgkcbs biz yanında ki otele gitmiştik görünüş olarak müthiş bi otel ama içini bilemicem tabi 😁
Abcdeik Kdrsmsgkcbs canim o oteli bilmem ama sana tavsiyem crystal sunset luxury diye bi otel var antalya sidede biz hi gittigimiz otele bi daha ne gerek var deyip gitmeyiz asla esim cok cabuk sıkılır ama bu sene ikinci kez gitcez bu zamana kadar ki en iyi oteldi
Kdrsmsgkcbs Bebeggimm yaaa keşke içini bilen çıksa 🥰ilk defa Antalya’ya gideceğim ve malum fiyatlar uçuk verdiğim paraya değsin bebekle sorun yaşamamayım diyorum 🙄
Bebeggimm Kdrsmsgkcbs umarım çıkar benim gorumcem gitmis oraya yıllar once övuyodu baya hata bülent ersoy bile gitmis diyodu 😅 umarım iyi geçer 🌼
Kdrsmsgkcbs elif23044 Alanya saki benim sorduğum ama Belek nasıl? Plaja uzak diye orayı tercih etmek istemiyorum
elif23044 Kdrsmsgkcbs plaja uzak ama devasa bir otel yani o kadar büyük okadar nezih ki anlatamam plaj için çok güzel açık otobüslerle her yarım saatte bir sizi götürüyorlar beş dk uzaklıkta ama otel aşırı lüx biz gittiğimizde Ebru gündeş falan çıkmıştı
Esra_lena Kdrsmsgkcbs canım ben Antalya’da yaşıyorum ve Granada otelleri güzel olur lüks olur yani benim olduğum ilçede öyle hep
Kdrsmsgkcbs Hepinize çok teşekkür ederim Belek teki oteli plaja uzak olmasından dolayı tercih etmeyebilirim beach olan da küçük geldi... bakacağız artık çok teşekkürler 🙂🙂