Denizasya Merhaba sevgili anneler Yarın bir aksilik olmazsa sabah oğullarım lokal anestezi ile sünnet olacak. Biri 6 yaşında, diğeri 8 aylık anne sütü alıyor. Yemek yeme ile ilgili bir şey söylemedi doktor. Ne yapmam lazım
Tazeanne0134 Denizasya kuzum benim oğlum tamamen mi bayıldı lokal miydi bilmiyorum ama uyuyor gibiydi geldiğin de geçen sene eylül ayında oldu ve sünnet olacağı günün sabah 4-5 süt veya meyve suyu verin ondan sonra şu bile içmicek dediler 10 gibi sünnet oldu sünnet olduktan yanlış değilsem 1 saat falan sonra da normal düzene döndü öyle
Denizasya Tazeanne0134 doktor 7 buçukta sizin çocukları alacağız dedi, büyüğü acıkmaz ama sabah su isteyebilir. Küçük olana anne sütü verebilir miyim acaba Burada başlıkları okudum bir anne çocuğu sünnet olurken emzirdiğini yazmıştı
Tazeanne0134 Denizasya valla emzirme ile ilgili Bi bilgim yok ama büyük olanı çok koşturma çünkü terliyor ve hali ile su istiyor oğlum da yaşadım seninki daha büyük olduğu için daha iyi söz dinler bide şöyle bişe var aya göre ve yaşa göre alıyorlardı biz sünnet için gittiğimiz de öyleydi sizinde öyle olabilir haberin olsun