deryaboz Gerçekten göz yakmayan şampuan öneriniz var mı? Johson baby kızımın gözünü yaktı file den aldım o da yakıyor güzel göz yakmayan bi şampuan tavsiyeniz var mı
EsrraZ deryaboz mustela doğduğundan beri kullanıyorum saçınada ecowell (bu şampuana göz yakıyor demişlerdi bazı yorumlarda gördüm ben denedim yakmadı )
karen26 Sivenonun şampuanını kullanıyorum kızım doğduğundan beri göz yakmıyor temiz içerikli sizde bakabilirsiniz
livanurvealpinannesi61 EsrraZ ecowell aşırı göz yakıyor. Mustela yenidoğan olanı kullanıyorum şuan oda aşırı göz yakıyor kızım 5 yaşında anne gözüm yanıyor diyor. Çoğu göz yakıyor biz denedik çoğunu. Iva natura ve hipp baby göz yakmıyor.
egeeylul egeninanns üni baby bizde yakıyor bende denedim benim gözlerimi de yakıyor çok ilginç hatta aradım şikayet ettim şampuanı gönderdim analiz ettiler ama bı sorun yok dediler 🤦🏼♀️
livanurvealpinannesi61 egeninanns uni baby aşırı göz yakıyor bizde yaktı civil den almıştım ve aşırı konak yaptı
egeninanns egeeylul yaa bu papatya özlü olanı aldım ben oğlum 4 yaşında o da yakmıyor diyor hatta bi tek bununla yıkatıyor kafasını
livanurvealpinannesi61 deryaboz ben çoğu şampuanı kullandım. Iva natura ve hipp baby hiç göz yakmıyor. Kızım 5 yaşında oğlum 3.5 yaşında. Ama ecowell mustela uni baby aşırı göz yakıyor malesef.
ikiprensesannesii1 deryaboz küçük kızıma mustela büyük kızıma Dalin kullanıyorum yıllardır hiç yakmıyor
ymrasl deryaboz unıbaby bence kendi gozlerımde denedım ılk başta yakmadı 😂 banyo yaptırdığım zaman da rahat yaptırıyorum yakmıyo gozlerını dalin yaktı benim gözümü yakıyorsa çocuğun da gozlerını yakar