hlymry Kızlar bilgilerinize ihtiyacım var bebeğim 7 buçuk aylık şuan az az tadım aşamasındayız çorba falanda veriyorm içtiği kadar ama pilav için erken mi sizce hani diyolar ya geç kalmayın taneli şeyler verin diye bilemedim ne zaman verilmeli
3kedili2bebekli hlymry taneli derken pilav değil onlar 8. Aydan sonra 😂 sebzeleri küçük küpler halinde doğrayın ezmeyi bırakın çorbaları taneli yapın, yumuşak meyveleri doğrayıp verin artik gibi taneli parçalı şeyler
Aslicamm Minii_baby dişlerin çıkmasını beklerseniz çok beklersiniz sonuçta azı dişlerle cigniyoruz ve onun da çıkması 1.5 yaşı buluyo o zamana kadar bebekler güçlü damaklariyla çiğneme işlemi yaparlar. @hlymry ben 6. Ayda direkt eline veriyodum ayriyeten de çatalla ezdigim yiyecekleri veriyodum pütürlü başladım hiç blender etmedim. 7.5 aylık gibiyken omlet pankek yiyordu
hlymry Aslicamm pankek falan bende veriyorm azda olsa yiyo pilavı da biraz sulu bırakıp vereyim diyorm bakalm siz de mi vermistiniz pilavı falan
hlymry 3kedili2bebekli evet zaten hiç blenderdan geçirmiyorm çorbasını falan bakalm az kaldı zaten 8.ayımıza 🙂