mihraveannesii Kızlar 5 yaşında oğlum için diyanet çocuk kanalını ayarladım Bugüne kadar hep sınırlı belirli çizgi filmlerini izledi TRT çocuk izledi benim gözlemimde .. Pırıl Niloya ve nasretti hoca izlettim sadece…. İçerikleri düzgün diye… Ama diyanet çocuğu çok duydum dini içerikleri ahlaki değerleri inceleyen çizgi filmler varmış… TRT çocuğu tamamen sildim ve sadece diyanet çocuk izleyecek sınırlı ve belirli çizgi filmler olsun istiyorum Siz neler izletiyorsunuz bu kanalda en güzel içerikler hangisi
biroglanannesii1 mihraveannesii İngilizcesi için Blippi, Mrs Rachael ve Super simple songs belirli zamanlarda izletiyorum. Sadece İngilizce için değil bunlar temiz içerikli kanallar Blippi ve Mrs Rachael canlı öğretmen gibi her şeyi canlı anlatıyorlar yapıyorlar. Super simple songs ise eğitici bir çizgi film tavsiye ederim.
mihraveannesii biroglanannesii1 şuan ismini hatırlamıyorum uzun zaman oldu böyle bişey izletmiştim… İngilizce renkleri ve sayıları öğrenmişti bi kaç mevye ve nesne ismide biliyor şuan ama bu dediklerinizede mutlaka bakıcam teşekkürler
Kedilivebebeli1 Trt diyanet çocuğun bütün çizgi filmleri çok güzel baştan sona sizin çocuğun yaşına cümbür cemaat kamptayız, galip mülayim,Ayla ve Bera olabilir
mihraveannesii Kedilivebebeli1 aaaa çok teşekkür ediyorum kamptayızı izledi az önce çok sevdi zaten kesinlikle doğru olabilir