sedanurserhatlan Kızlar 21 aylık kızım giyinmek istemiyor, çıkarmsk istemiyor, herşeyi kendi yapmak istiyor, zar zor uyuyor. Bebek arabasına binmek istemiyor çığlık çığlığa ağlıyor. Yürümek istiyor sabır gösteriyorum ama onu nasıl sakinleştirebilirim daha çok 🤭
Twin_mom sedanurserhatlan sendromlu bebek anneleri olarak bol bol la havle çekiyoruz çözüm bu 😂 yoksa kafa yemeye ramak kaldı. Benimkiler ikiz bir de
gulyabani sedanurserhatlan 25 aylık oldu daha da arttı @Twin_mom arkadaşında dediği gibi her dakikam allahım sabır ver diye geçiyo bide sizinkiler ikiz allah 4 katı yardımcın olsun. Stresten vücudumda bişeyler attı öyle diyim. Ailem şehir dışında eşimin ailesi vefat etti yok. Şöyle 1 saat yalnız kalıp nefes almak istiyorum ama oda yok. İnan delirmeme şu kadar kaldı. Allah yardımcımız olsun
Meri-Mel sedanurserhatlan Alin benden de bu kadar çılgın gibi ya herşeyi dağıtıyor gözüme bakarak yapıyor sevmediğim tüm işleri yapıyor herşeye ağlıyor sürekli bağırıyor bez degistirtmiyor
CafeChocolat Göz hizasına inmek sakince konuşmak dokunmak sarılmak ben başka türlü yöntemiyorum eğer ağlıyorsa da bırakıyorum yanında bekliyorum sonra kendi gelip sarılıyor
Twin_mom gulyabani başınız sağolsun. Ben arada annemden destek alıyorum yoksa iyice kafayı yerim ben. Çok zorluyorlar. Bir geceliğine şehir dışına çıktık tövbe ettim kızlar biraz daha büyüyene kadar tatile vs gitmem. Aşırı bunalttılar bizi. Bende kv den destek görmüyorum maalesef. Annem sağolsun
gulyabani Twin_mom amin canım sağolasın bütün ölmüşlerimizi Allah rahmet eylesin. Ay ben parka giderken ayaklarım geri geri gidiyo. Tatili geçtim. Ailem şehirdışında diye uçak yolculuğu yapıyoruz en son kızım mandalina fırlatıyodu yolculara üstüne fışkırrtıyodu falan🤷♀️🥹
gulyabani Twin_mom evet benim çevremde hep öyle diyo canım bakalım sağlıkları yerinde olsun da sabredicez🙏🏻