canimanne06 Valla parka gitmek istemiyorum nereye gitsek ki acep otobüsle gidebilirim anca eşim de araba ay napsak yahuuuu 2 buçuk yaşında oğlum
anneyimannea canimanne06 valla sizin orayı bilmiyorum da bizim burda bi avm var başka bir şey yok ben olsam avm ye gider çocuğu oyun alanına götürürüm orda mağazaları gezerim çok severim bakinmayi en fazla bi de oturup tatlı yer eve geliriz
anneyimannea canimanne06 bende bırakıp gezmiyorum 30 dk alıp bekliyorum onu sonra çıkıyor birlikte geziyoruz daha yaşları kucuk yalnız bırakılmaz zaten bebek arabanızı alın yanınıza da yiyecek birseyler alın birlikte gezin
canimanne06 mnkanne1 valla biz çıktık oyuncaklara bindik avm de bol bol yürüdük sonra yemek yedik dışarda gezdik duş aldık ve bitti iyi geldi
mnkanne1 canimanne06 nerede yaşadığımıza göre değişiyor sanırım biz Antalya gibi bir yerde yaşıyoruz sıcaktan erimemek adına evde klima başında oturmak daha mantıklı geliyor bana şuan :) oh ne güzel eğlenmişsiniz :)
Noname21 canimanne06 park açık hava en iyis i çokta güzel parklar var oyun alanları yakın avm ye de gidebilirsiniz