HE-SEN-COK-BILIYON NeclaLeylaCeydaOhnealaneala aysebb PamukPrensesannesii bisenakillisinzaten Teşekkür ederim kızlar 🥰 karanfil zeytinyağı kürü deneyen var mı gerçekten iyi geliyor mu? Ya da önerebileceğiniz başka bişey var mı
aysebb HE-SEN-COK-BILIYON Ben Dentinox jel aldım çok ağrısı olduğunda sürüyorum iyi geliyor gerçekten
Sedakrtls HE-SEN-COK-BILIYON ay bu kürü her söylediklerinde içim kötü oluyor kızımda ağzında şişme ve kabarma yapmıştı. Hatırlamak bile istemiyorum tetagil çok iyi geliyor benim kızıma
Mree HE-SEN-COK-BILIYON oğlumunda ilk üst iki dişi çıktı sonra alt ikisi çıktı. Şuan altlarda 2 tane üstte 4 tane var
Sedakrtls HE-SEN-COK-BILIYON korkmayın bunun için söylemedim bunu bana anne olan arkadaşlarım hatta önerdi ama benim kızım alerjik bünyeli doğdu doğalı atopik ciltli bir bebekti onlar etkili olmuş olabilir demişti doktorumuz hatta o bile şaşırmıştı nasıl şişti yüzü diye 🤷
Ceylan-Ceylin HE-SEN-COK-BILIYON bebekten bebeğe fark gösterir benim kızımın da yan kesici dişleri çıkmıştı ilk vampir gibiydi 😂😂