cikolataliekmek Bir haftadır huzursuz pazartesi günü doktor kontrolü olduk diş çıkıyor sürekli mız mız aglıyor hiç böyle değildi, tetagil veriyorum diş etlerine masaj yapıyorum ama yok sabahtan akşama kadar aynı 🥺
Milkmama cikolataliekmek ağrı kesici vermiyor musunuz çok ağladığı zamn ağrısı var diye arada veriyorum ben
Esradenizz cikolataliekmek bizde aynı durumdayız 6 ay 11 günlük eller ayaklar sürekli ağzıda bişey yemiyor içmiyor sürekli kucak istiyor uyumuyor karanfil yağ yaptım işe yatamıyor diş kaşıyıcı buzluğa koyuyorum yok calpol veriyorum rezene çayı demliyorum banamısın demiyor bitsin gitsin artık
derin1604 cikolataliekmek kesinlikle yeşil soğan dene diş etlerine sür eğer tutabiliyorsa ver eline kemirsin bn çok faydasını gördüm anında ağrısını kesiyor kaşınmaya çözüm yok ama ağrısını kesiyor dene mutlaka.
Esradenizz ela2103 bilimsel olarak kanıtlamış etkisi yok ben boğulur ağzına alır koparda yutar vs diye korkuyorum bizimki hareketli bir bebek güvenemiyorum
Esradenizz cikolataliekmek çokkk aşırı huzursuz olduğunda her zaman vermiyorum artık uyumadığı için ağladığında saymadım
Milkmama cikolataliekmek her gün vermiyorum ağrı kesiciyi aşırı derecede ağladığı zamanlar genelde gece ağlayarak uyanıyor ve emme ile de susmuyor o zamanlar veriyorum. Tetagili diş çıkarma döneminde günde bir defa verebilirsin demişti eczacımız eğer çok sıkıntılı huzursuz ise sabah akşam ver dedi
cikolataliekmek Milkmama çok teşekkür ederim tetagili bende öyle kullanıyorum da calpol olmadi dediğiniz gibi yapayım bende
SiprayiL cikolataliekmek elinle temas etmemesi gerekiyor, direkt ağzına dök. Umarım daha iyidir bebeğin 🌸
cikolataliekmek SiprayiL çok teşekkür ederim kullanmaya ara vermiştik çok şükür iyiydi ama son 2 gündür yine aynı hatta daha kötü olduk bu sefer ağzına döküyorum ama çok faydalı mi bilemedim 🤷🏻♀️
SiprayiL cikolataliekmek kısa süreli de olsa fayda ediyor aslında. Karanfil zeytinyağı denediniz mi. Karanfili ezip zeytinyağ ekleyin buzdolabında Dursun soğuk soğuk sürün diş etlerine