tulititultitay Kızımın tahta beşiği var onda sallıyorum uyuyor ama bi yere gidince sıkıntı bunda katlanılabilir yazıyor yanında bi yere götüren var mi ve kaç aya kadar kullananılanlir acaba? Kızım şu an 50 günlük
analikizli35 tulititultitay ben 8. 9 aya kadar kullandım e bebekten almıstık tahta değil ama cıkarılıp sökülenden di nereye gitsek göturuyordum çok işime yaradı
mgizem tulititultitay Holmen Marmaris olanı soruyorsanız ben kullandım ve iyi ki dedim hep iyi ki almışım biz çok yolculuk yapan biriyiz gittiğimiz her yere katıp arabaya götürüyorum misafirliğe gitsem yine aynı çok memnun kaldım kızım şuan 7 aylik hala onda uyutuyorum
Alerjikrinit tulititultitay ben 2 haft öncesine kadar hala kullanıyordum 2 buçuk yaşında 🤣 en çok kullandığımız şeydi şehir dışına bile götürdük hermes marka
nzbgln tulititultitay bende var bilinçsizce aldım oğlum deli yatıyor şusn 11 aylık aldığımda 6 aylık falandı aldığım gibi duruyor bence sadece bebek yan dönmeyi öğrenene kadar kullanılabilir sonrası tehlikeli sizin için şuan uygun
Edizsmoy105 Benim oğlum 15 aylık hala kullanıyoruz biz çıkarıp memlekete götürmüştük hamak kısmı katlanmıyor ama ayak kısımları katlanıyor
analikizli35 Betulyl yer yatağı var almıştık orda yatırıyorum beşiri var ama kendini atar diye korkuyorum