minikveannesii Henüz hiç denemedim.lezzetli gözüküyor nasıl lezzetli mi yapıp ugrasmama değer mi dersiniz 😅siz hamur mu acyorsnuz yoksa hazr yufkayla mı yapıyorsunuz.icini nasıl hazrlyorsnz
tomvejerry minikveannesii Hamurla da yufkayla da aşırı aşırı güzel oluyor ben özellikle uzun yola gideceğim zaman börek yaparım patlıcanlı fav👌püf noktası patlıcanları çok minik doğramak ve tam kavurmak
ayisit minikveannesii babannem macır böreği yapar patlıcanla mükemmel olur küçük küçük doğrayıp salça ve baharatlarla güzelce pişirir sulu yemek gibi düşünün ondan sonra açtığı hamurun arasına koyar misss gibi olur 😌
Gizmokzilla minikveannesii ben gözleme yapmıştım kendim açmıştım patlıcanı çok severiz o yüzden çok beğenmiştik ama her damağa uymayabilir 🌸 soğanlı domatesli yapmıştım ben patlıcanı 🌸
KeremikoMoM_ minikveannesii çok lezzetli oluyor. Önce soğan doğrayıp tavada pişiriyor sonra küçük küçük doğradığım patlıcanları ekliyorum o da piştikten sonra salça koyup tuz karabiber pul biber tuz atıyorum iç harcı bu kadar. Ben hazır yufkayla kullanıyorum
Ssssraa Daha dün yedim biz sac da yaptık ama ben hertürlüsünü çok seviyorum. Böreğini de yaparız çok yakışıyor bence hamurişine😊
Dmt-01 minikveannesii Ben hiç yemedim ama eşim işte arkadaşlarıyla yapmıştı çok begendm demişti.Onlar hazır yufkayla yapmıştı.Patlıcanı közleyip azcık zeytinyağı ve tuz ekleyip karışıtırıp öyle yapmışlar başka bişey koymamışlar
Mnli minikveannesii patlıcanlı gözleme de börek de çok severim kendim yapmadım ama çanakkalede okudum orda yaparlardı baya lezzetli
Ssssraa minikveannesii biraz geç oldu kusura bakmayın. Soğanı salçayı kavurup patlıcanları ufak küpler şeklinde doğrayıp içinde biraz tuz ve azıcık karabiberle pişiriyoruz
ipeksmom02 minikveannesii ayy kayınvalidem yapar afedersiniz daha dün yedim o kadaaar lezzetli oluyo kii Hamurunu herşeyini kendi hazırlar sacda pişirir mis miss Denenmesi gereken lezzetlerden biri😌😋
Ogulluana minikveannesii gözleme olarak değil de tepsi böreği olarak yaparız bence çok lezzetli oluyor evet hazır yufkayla