Cns15 22 aylık sabah 6:30-7:30 arası uyanmış oluyoruz öğlen 12 /2 arası akşam da 8:30/9 da uykuya geçmiş oluyoruz ama şu sıralar uykumuz gelsede dalmakta zorluk çekiyoruz son dişlerimiz azılarımız geliyo uçları göründü … sizde durumlar
Minii_baby Cns15 24 aylık benimki de bu aralar öğle uykusu yapmak istemiyor öyle olunca da akşam 8 gibi yatıyor sabah 8 gibi kalkıyor
Sibellklksaoglu Minii_baby maşallah bebeğinize nerdeyse 12 saate yakın gece uykusu var. Ne zamandır boyle uzun süre uyuyor acaba. Benim bebeğim 24 aylık şuan ve gece 10 dan sonra uyuyor bazen 5 bucukda bazen 6 bucukda uyanıyor. Geç yatırmayı denedim erken yatırmayıda deniyorum ama hep 5 bucukdan sonra uyanıyor. Deliksizde uyumuyor ayrıca 😵💫
Minii_baby Sibellklksaoglu doğduğundan beri aynı uykuyu seviyor gündüz yatmayınca daha uzun yatıyor gece
Sibellklksaoglu Minii_baby 1 yaşına kadar bizimde uykularımız cok güzeldi. 1 yaşına girince gece uykuları böyle oldu. Uykuya direnmez hemen uyur ama gece deliksiz uyumuyor. Maşallah siznkine. Darısıda başımıza inş 😇