annemioldumbensimdi_ Kızlar merhaba Bugün bakır spiral taktırdım yaklaşık 1 buçuk saat oluyor ve şuan belimde ağrı var bu normal mi acaba taktıranlarda oldu mu böyle bir şey
sek_kahve annemioldumbensimdi_ ilk birkaç gün ağrı olması normal. İlk 6 ay da düzensizlik olabilir vücudun alışma süresidir
annemioldumbensimdi_ myarenb tamam çok teşekkür ederim Doktor sadece fazla kanaman ve çok fazla ağrı hissedersen gel dedi de ben kasıklarımda Ağrı olur diye düşünüyordum belimde ağrı var sadece
NurMelisa Bende bakırlı spiral taktım ilk saatlerde kasıklarda veya belinde ağrı hissediyorsun ve çok normal. Ben mesela kasıklarda hissetim bir kaç saat içinde geçti hatta ağrı kesici bile kullanmadım
annemioldumbensimdi_ NurMelisa hala emzirdiğim için pek ilaç kullanmıyorum zaten ama belimdeki ağrı rahatsız etti bir de kızım devamlı kucak ister hiç yerinde durmaz o yüzden sordum uzun sürerse vay halime
annemioldumbensimdi_ sek_kahve teşekkür ederim normalde fazla hasta olan ya da ağrısı olan biri değilimdir ama bu bel ağrısı biraz rahatsız etti kızım da kucak istiyor devamlı ağrı devam ederse biraz zorlanıcam sanırım
sek_kahve annemioldumbensimdi_ şu sıralar kucağa almamaya çalışın, özellikle ilk 10 gün çok dikkat edin ❤️ regl olduğunuz dönemlerde ağır kaldırma, itme çekme, zıplama gibi şeyler yapmazsanız spiraliniz güzelce yerinde durur canım
annemioldumbensimdi_ sek_kahve kucağa almamak mümkün değil maalesef aşırı bir inadı var başka bir şeyle de oyalanmıyor bir şekilde idare edicem artık