Merhaba, herkesin içinde yazarak rahatlamak istediği bir şeyler illa ki vardır. Hadi kızlar güzel bir paylaşım postu olsun bu post. İçinizde iyi veya kötü ne varsa yazıp rahatlayın. Biz, annelerin en çok ihtiyacı olan şey de aslında aynı durumları yaşayan bir başka anne ile buluşmak bence. O yüzden bu postun altında birbirinin aynısını bulsun ve buluşsun herkes diyelim. O zaman ben başlıyorum ♥️
Sevgili Günlük,
Yazmak istediğim her konuda o kadar çok şey var ki ama şu son zamanlarda en çok beni etkileyen oğlumun ateşli geçirdiği genetik hastalığı hayatımızı çok etkiliyor. Genetik test sonucu çıkasıya da ruhen kendimi sanırım iyi hissedemeyeceğim. Güçlü olmaya çalışıyorum ve her zamanki gibi eşimin de desteği ile güçlü duracağım ama sonuç sonrasında bizi neler bekliyor stresi de ayrı şekilde içimi de kemiriyor. 2 gün sonra oğlum 2 yaşına giriyor; Allah bahtını güzel, ömrünü uzun ve sağlıkla yaşamasını nasip etsin inşallah 🤲🏻 Ben bal yanaklı evladımdan razıyım, Allah karşısına hep hayırlı insanlar çıkarsın 🙏🏻
İçim az da olsa rahatlıyor, duygularımı kelimelere dökünce. Gönlümüze çiçek bahçeleri açması dileğiyle.
Sevgiler 🌸