Ahmetefee Oglum 3 aydir cok iyi bi sekilde emiyordu avent biberonu verince bi anda kesti nasil tekrar baslayabiliriz basina gelen varmi
Gonul_celen Ahmetefee şuan ben hem avent biberon kullanıyorum hem emxiriyorum22 günlüğüz hatta beni 2-3 gündür emiyor biberon sonrası zor oldu ama alıştırdım tekrar göğsüme suan sagdıgım sütü biberonla veriyorum gündüzleri de emiyor
Semaertug Ahmetefee bende 3 gündür avent biberon kullanıyorum daha öncesi dr browns kullanıyordum sıkıntı olmuyordu ama avente geçince memeyi reddetmeye başladı kızıyo kızarıyor biberondan mı anlamadım
Hazal22 Ahmetefee pes etmeyin uğraşın alıyor sonunda.ben de hem emziriyorum hem de biberon veriyorum avent...24 günlüğüz daha ilk zamanlar memeyi çok zor alıyordu şimdi ilk koyusta alıyor 🙏🏻
kubraege Ahmetefee evet Avent meme reddine sebep oluyor benim oğlum da 15 gün önce meme emmeyi bıraktı 3 aylık şuan. Biberondan gelen akış hızını memeden de gelsin istiyor bebekler. Aventin akışı hızlı olduğu için kolaya alışıyorlar
Verabahar Doğduğundan bu yana avent veriyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım ama kapağını iyi kapatamıyorum her seferinde sütüm dışarıyı gördüğü için CALMA MEDALA aldm cok da memnunum süt gelmesi için memeden daha fazla emmiyor biberionu ayrıxa cokta gaz yutmuyor.