shnsr mdea benim kızımda aynen bu şekilde sonradan oldu. Genetik olarak da eşim tarafı köse biz de herkes beyaz tenli ve tüysüz. Dökülür diyorlar ama ben dökülmez diye korkuyorum çünkü çocuklar çok acımasız bu tarz konularda direkt zorbalıyorlar. Götürdünüz mü doktora?
mdea Bebeğimin çorap bölgesi, aşı yeri, genital bölge, el üstü gibi bazı yerlerinde bu şekilde tüylenme var. Tecrübe eden var mı bilgisi olan??
prenses250_ Benim kızımdada var doğduğunda da çok kıllı doğdu zaten ben hiç bişey vardır diye düşünmedim zamanla geçer bence canım
mdea prenses250_ ya bizde doğum zamanı yoktu. Acaip bi şekilde yeni çıktı bunlar ve bazı bazı yerlerde böyle koyu renkte. Yanlış yaptığım yediğim bişey mi var diye düşünmeye başladım. İlerlememesi adına
prenses250_ mdea seninle alakalı bir durum değildir canım bence ya yinede wır doktoruna aklı nn kalmasın babası yada sen tüğlü iseniz size çekmiş olabilir benim kızım öylr mesela
mdea prenses250_ daha küçücükken bazı küçük yerlerde olması ne bileyim. Bakacaz olmasa doktora gidince sorarız. O da işte ne zaman denk gelirsek
prenses250_ mdea evet haklısınız brnim kızımında çırap bölgesinde falan vardı ama geçti sonradan hepsi şuan 1 yaşında normal tüğleri var yani zaten kızım kıllı doğduğu için zamanla döjüldü ama sizinki sonrdana çıkmış rn güzeli doktpra gitmek o sizi yönlendirir bişey yoksada içini rahatlatır
mdea 3kedili2bebekli sizde erken ergenlik diye düşündünüz değil mi. İşte ben de buna şahit olan oldu mu diye meraklanıyorum
3kedili2bebekli mdea şahit olmadım ama bebeğimde kah şüphesi vardı ilk belirti buydu cinsel bölgede bıyık bölgesinde tüylenme, normal bir durum da olabilir aslında ilk topuk kanında çıkar ama siz yine de mutlaka götürün erkenden ki iğnesi falan var
onefinemom 3kedili2bebekli tüylenmeler siyah şekilde miydi? Bizim bebişin de genital ve bıyık bölgesinde hafif tüyler var ama beyaz
mdea onefinemom öncesinde açık tondaydı. Ama şu son bikaç hafta oldu koyulaştı. Tamamen bölgesel. Yani elin üstünde başparmak üstü mesela. İşte bacakta çorap bölgesi gibi
3kedili2bebekli onefinemom bizim tüylenme olmadı değerler düştü düzeldi şükür şüphe vardı zaten yanlış teshismis o yuzden duyduyum kadariyla söyleyeyim siyah tüylenme oluyormus