hamzacanim Solunum sıkıntısı vardı oğlumun dün test yaptılar pozitif dediler şok oldum bitti sanıyordum ama belirti olarak hiçbir şey yok ateş yok halsizlik yok ama test pozitif
amazontuba hamzacanim çok geçmiş olsun 🥺 etrafımızda çok duymaya başladık tekrar hortladı iğrenç hastalık inşallah en kısa sürede atlatırsınız
Elfgrn hamzacanim bitmedi kızımda olmuştu. Devam eden Düşmeyen ateş Halsizlik Belirtileri vardı bir test yaptırdım covid çıktı. Geçmiş olsunc
BENOYLEUYGUNGORDUMM hamzacanim geçmiş olsun evet covid bitmedi. Sadece hafif atlatılıyor artık grip gibi. Benşm bebeğim de ilaçları düzenli kullandım iyi oldu
tugceocal BENOYLEUYGUNGORDUMM Merhaba benımde bebeğim 10 aylık covid pozitif çıktı ateşten gittik hastaneye ,ilaç vermediler siz hangi ilaçları kullandınız ?
hamzacanim BENOYLEUYGUNGORDUMM biE de verçeğini söyledi ama korkuyorum yani çocuğum hiç covid gibi değil çünkü
onefinemom hamzacanim Covid bitmediii zaten bitecek bir şey de değil artık 🥺 grip gibi bir şeye dönüştü . Çok geçmiş olsun
nazlik hamzacanim hastalık yok olup gitmedi sonuçta normal bir hastalık gibi girdi aramıza artık korkmayın