Marsila Benim kızım da sürekli emrediyor sanki 🤣🤣veh get, hadi hadi hadi, iveeeet, amme, baba, meme, mama agubucugugıbjjbbju gibi şeyler işte . Ama hep bir emir kipi var yani
curlymomms Marsila aa bak onu yazmayi unutmuysm hahahahhaha bazen bir bagiriyor sanki emrediyor deeehhh geeehhh diye hahahahhahah komediler yaaa💗😂
siinems curlymomms bizde 8.5 aylığız çok komik gerçekten😅 dediğin gibi mama yedikten sonra meme emse bile memeee mammaah diyo karnı tok, habire gehhl geehh diyo hahahaha evde köpeğimiz var ben hep ona gel diyorum ondan duya duya hep geh diyo😂 bi alkış öğrendi bide her şeye alkış yapıyo düşüyo alkış ağlarken bile😅babası yanında habire babababa oda efendim demekten helak oldu çok komikler gerçekten bebekçe bişeyler anlatmaya çalışıyo😂😂
curlymomms siinems hahhhahahahhahaha yerim ya masallahh💗 bizim sipa daha alkis yapamiyor bende buna takiyorum 😂😂
yagmur35yy curlymomms bide arada anne dese ne güzel olcak dede baba diyo anneye gelince uykusu gelince soyliyo niye bu kızlar Hep babaci😀
Dery61 Evet 2 yaşında olacak yakında, o şekilde konuşuyor. Kendi dilini oluşturmuş resmen 🙃 O kelimelerle şarkı bile söylüyor 😅 Allah sonumuzu hayreylesin ne diyim 😁
Denizinannes1 curlymomms yaaa masallaahhh evet nerdeyse ayniyiz dur birbir babaya soyliycam pisi pisi bende ogretiyim skdndkx bazen aglarken anne diyor ama normal mi ben mi oyle duyuyorum bilmiyorum sizdede oluyormu ben suan bay bay yapmayi ogretiyordum😂😂
curlymomms Denizinannes1 evet bizimkide annee tarzi biseyler diyor 😂😂 hatta bi video yakalamisim resmen ergenler gibi anneee diyor hahahahahah bende suan alkis by by ogretiyorum 😂 daha cok mama mama diye agliyo hahhahhahaha