momofmychildren 18 günlük bebeğim akşam 7den beri uyanık karnı tok gazı yok altı temiz ağlamak üzereyim neden uyumuyor 🥹
esraleyna momofmychildren Ayaklarına acı elma yağı ile masaj yapmalısın. Eğer mama kullanıyorsan mamayı bırak veya değiştir kuzum. Seni özlemiş olabilir ılık duştan sonra kucağına al sakince öp sev ve nenne süresi aç mışıl mışıl uyuyacaktır. Ortam sıcaklığı da önemli çok sıcaksa uyuyamaz yavrucak..
elizinannesi1 Ilık duş aldırıp masaj yapma şansınız var ise bir deneyin derim birde hz fatıma ninnisi açarsanız etkisi olur belki
momofmychildren elizinannesi1 gün içinde banyo yaptırdık ama uyumadı bugün 1-4* arası uyanıkti 4-7 arası uyudu sonra uyumadı
elizinannesi1 momofmychildren benim kızımda o dönemde öyleydi gece 4 de bile yıkadığımızı bilirim ağlama krizlerinden dolayı 🥺 çok zor biliyorum sadece sabır
jdjdjf momofmychildren benimki de gece uyumadı kucağımda uyudu güç bela sonra yatırınca uyandı sabah beş e kadar aynı döngü
fnuripek Saatlerce uyanik nasil kaliyor anlayamadim.ve uyanikkende surekli agliyor.doktora goturduk kan ultrason idrar verdik bi sorun yok.ama surekli agliyor avunmuyor yani.bende ayni durumdayim aglayasim geliyor :(
Elifturcan Kızım ne zaman öğle olsa gezmek ister oyun ister alıştım artık benim kişi 10 gunlukken istrrdi gazi oldumu da uyuma bazı bebekler çıkaramaz gazini