sugarmomy Gul-42 kusura bakmayın da neyi yanlış? Soru sormuşsunuz cevap verdim. Çocuğumun çok canı yanıyorsa dediğiniz gibiyse zeytin yağıyla pudrayı ile karıştırıp sürerim. Allaha şükür bizim çocukluğumuz bunlarla geçti. Herkesin anneliği kendine 😉
Momyasel lucifermorningstar merhaba çözümünü buldum ve şuan elhamdülillah azaldı sürmeyi devam ediyorum trovcort verdi doktor açık yara oldu sonra asla susmadı ağlamaktan helak oldu zeytinyağı sürdüm gece sabaha kadar mis gibi uyudu doktorla konuştum fito ve bepanthol karıştır sür dedi o denedim yarayı hafifletti artık silince yıkayınca ağlamıyor zeytinyağı da sürmeyi devam ediyorum kremlere de devam ediyorum
lucifermorningstar Momyasel Geçmiş olsun. Benim doktorumda hamazinc krem yazdı. Islak mendil kullanmayalım günde 4 kez kremi sürelim sık sık popuyu havalandıralım dedi. İyi geldi bizede devam ediyorum kullanmaya tam geçmedi henüz gece bende zeytinyağı süreyim o zaman fayda sağladıysa size
Momyasel annekralicemerve canım bana da trovcort verdi açık yara yaptı bez değiştirmeye gelinde bir ağlıyor baygınlık geçirecek diyr cok korktum gece zeytinyağı sürdük sabaha kadar iyi uyudu sonra sabahtan doktorla görüştüm fito kremle bepanthol karıştır dedi sur inanır mısın yarayı azalttı mutluluktan ağladım devam edeceğim sürmeyi azalır inşallah sizinkini de denemek istiyorum ama korkuyorum tekrar açık yara olursa diye
Momyasel deleted20517 hamazinc kremini eger bebekte pişik şiddetli ise ve açık yara şeklinde ise onermiyor doktorlar çinko vat içinde ve daha fazla yakmaya sebep.olurmuş
deleted20517 Momyasel her doktor farklı söylüyor demekki,çünkü kızım çilek alerjisi oldu çilek gibi yarıkları vardı bunu doktor önermişti ve hemen iyi gelmişti
Momyasel songull1 fito ve bepanthol karışımı yap dedi iyi geldi inşallah tamamen iyileşir artık travazol denemedim şiddetli pişik için iyi mi
Momyasel papatya_17 benim kızım da özel bölgesinde ve poposunda şiddetli pişik var yara şeklinde.oldu eczacı verdi ilk gün azaldı sonea tekrar çoğaldı
Momyasel Nddru gece bezsiz yatiriyorum hava alsın diye gündüzde bi 10 30 dk fln açık bırakıp tekrar bezliyorum
Momyasel Gunes1723 eğer şiddetli pişik ve yara şeklinde olduysa içinde çinko olmasın şiddetli bir şekilde yakarmış dedi doktor
Momyasel sugarmomy naçizane fikriniz için teşekkür ederim pudrayla denedim azalmıştı dedik pudra süreyim aksine daha da şiddetlendi sonrası hiç kullanmadım
Momyasel Ardenaden hamazinc eğer acik yara varsa surulmemesi gerekiyor çinko vat içinde daha fazla yakar dedi doktor
Ardenaden Momyasel vla bizm pisik vildgn ysraydi hamazing verdi kesti snra eczacida cinkolu ilac kardi kesti bilemicm siz dr dinleyn tbiki
Momyasel esraperaonur doğumdan itibaren hep kantaron kullandım ama bu şiddetli pişik ve açık yaraydı kantaron fayda etmedi
sevimbarin Momyasel İleri derece pişiğe sanayağı ve arko krem çok iyi geliyor onları bi dene istersen
gizemmmnur Aynı durumu bizde yaşadık bezini değiştirin Molfix alınn ıslak mendil kullanmayın onun yerine pamuk kullanın alt silmek için pamuk deyince veriyolar bide Sudocrem 3 günde geçti bizim