gulcela Kızıma goon premium soft kullandım pişik oldu, molfix kullandım pişik oldu sıcaklardan mı yoksa bez hassasiyeti mi anlayamıyorum çok zor durumdayım bez önerisi istiyorum anneler birde pişik geçirici şeyler 🥺
ZeydsMom gulcela aktiv bebek de denedim premium da . Hangisi denk gelirse aliyorum. İkiside cok iyi. Hem sizdirmiyor hem pisik olmuyor. Bide cok rahat ediyor
gamzeci Bir çok marka denedik turco da karar kıldık 11 aylıgiz bu zamana kadar hiç sorun yaşamadik çok memnunuz
gulcela gamzeci bizde 11 aylığız delirmek üzereyim ya baby turco da tek bir paket mi var ne renk paketi
gamzeci gulcela biz 4 numara alıyoruz tek paket derken paket tek içinde 100 adet olani alıyoruz beyaz yeşil paket rengi baby turco doğadan yazarsanız çıkar adet az olan paketleri de var alıp deneye bilirsiniz
ayisit Molfix, 5 aylık bebeğim çok şükür 1 kez bile pişik olmadı. Hem püre and soft hem de klasik mavi paketini de kullandım her ikisi de pişik yapmadı
gulcela ayisit bizde molfix işe yaramadı ya çevremden duyup denedim ama maalesef, bebeğimin cildi de çok hassas
gulcela ilaydanazenin bizim de sonumuz öyle görünüyor riske atmadan prima alıcam sanırım. Boykot ürün ama çocuğumun ağlama sızı acısı sesleri kulağımda çınlıyor her saniye
Miracinannesi_ gulcela bende premium care 5 numara sıfır paket var satiyorum 36 li 250 tl düşünürsen gardolap uygulamasından verebilirim