Eymennannesi Kızlar o kadar bunaldımki bebeğim 37 günlük oldu ve 50 cc süt veriyorum sağıpta yada mama yetmediği zamanlar 2 saatte bir ama genelde bebeğim bir bucuk saatte uyanıp ğlamaya başlıyor ve hemen herkes yok bu çocuk aç doymuyor sizce yeterli değilmi?
mom0989 Eymennannesi 37 günlük bebeğe 50 cc süt yeter ayrıca sık sık emzirin saat başı emzirme uyuşa dahi alın uyurken emzirin . Belki de gazı var ondan aranıyor ya da ağlıyor ?
Sukusu_ Eymennannesi ne kadar sütle doyduğunu bende anlayamıyorum. Fazlasını kusar yediğini ver diyende var bunun karnı şişmiş obez olur verme diyende kafalar hep karışık 😞
Mammakup Eymennannesi ağlamanon bir çok sebebi olabilir. Doyup doymadığını yaptığı çişten anlarsınız. Her bezi çişli ise doyuyordur
Eymennannesi mom0989 Özellikle kaynanamla aynı yerde oturuyoruz her geliyor bu çocuk aç sinirlerim bozuldu emmiyor
mom0989 Eymennannesi kaynanana bakma sen. Karnına biraz bastır eğer sertse gazı vardır onun tam gaz başlama dönemi zaten canım
Sukusu_ Eymennannesi çok hıçkırıyor öyle olunca midesi büyüyormuş sanırım. Şimdi daha az beslemeye çalışıyorum bakalım birbirimize alışamadık hala 😞