agustosbocegimm1608 bende ozamanlar çok kötü oldum yemeden içmeden bile kesildim hep keşke diye diye kendimi yedim ama sen yeme herşey kader kısmet olacağı varsa oluyor yani zamanla geçer diye düşünüyorum bir bilgim yok ama benim oğlumda kilolu doğdu 4 gününde doktor kontrolüne götürmüştüm sarılık olabilir dediler diye ama eve gittiğimiz ilk gün bezinde idararda kan gördük doktora söyledik ultroson çekildi ve sağ böbrek de kış var dendi fakülte gonderildik, fakülte de doktor ilaç başlattı antibiyotik enfeksiyon olmasın diye çok küçük başladı 10 günlük felandi 3 ayına kadar kullandık biz git gel yaptik 9 ayinda , sünnet olsun dedi daralma var ondan kan geliyor diye, 1 yaşından sonra oldu peygamber sünneti vardı, 1 yaşında tekrar kontrol gittik sağdaki kist sola geçmiş sağdaki yok olmus taş var dedi başka ilaç kullandik onuda içmedi oğlum bende zorlamadim taş yapacak meyve sebzeleri kestim, 15 ay kontrolünde ne taş ne kist göründü, şuan takipteyiz, benim durumla sizin durum aynı değil belki ama geçeceğini düşünüyorum, yaşadığım şehirde tek çocuk nefroloji hocası kendisi mecburen ona gidiyoruz, bir tane daha var ama fakülte de hoca muayenesi dışarda ve bu benim gittiğim doktora şehir disidnan felan çok gelen var isterseniz bir araştırın nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu doktor prof. Elif bahat Özdoğan