Kızlar Hayırlı bereketli günleriniz olsun öncelikle 💝
Epiduralli normal doğum yaptım doktor yaparken çok uğraştı yapamadı birdaha denedi sonra epidurali sıktı ( şu an belinden soğuk soğuk bişey akması lazım dedi ) hayır akmıyor sadece boynumda bişey hissediyorum dedim daha sonra zaten sıktığı epidural benim yuzumle ordakilerin yüzü dahil heryere fışkırdı boşuna gitti.. Sonra tekrar yapmaya çalıştı yine aynısı oldu.. Doğum esnasında gelip tekrardan küçük iğneyle epidural vermeye çalıştı ama yine olmadı anlayacağınız tutmadı epidurali yapamadı ( bide özel hastane düşünün ) Doğumdan sonra resmen bacaklarım çekiliyor gibi hissediyorum belimde felaket bir ağrı var kendimi kaburlasmis gibi hissediyorum adım atarken resmen canım çıkıyor özellikle yatarken sağa sola bile donemiyorum ağrıdan belim kitleniyor.. Normal doğum sonrası belde bukadar ağrı normal mi yapmaya çalıştıkları epiduralden olabilir mi ? Epidural doğum yapanlar da yada normal doğum sonrası aşırı bel ağrısı olan oldu mu aceba hoş epiduralim tutmadı ama düşünürken bile ağlayasim geliyor ( bu arada hastaneye şikayet ettik hatalarını direk kabul edip epidural için ekstra verdiğimiz parayi geri vermeyi teklif ettiler )